Levering af sand og grus i Esbjerg, Billum, Varde og omegn

​Hos vores Vognmandsfirmaet Sv. Aa. Jensen A/S tilbyder vi salg og levering af sand og grus til private og erhverv i Esbjerg, Billum, Varde og resten af det vestjyske. Står du og mangler noget til dit nye hus eller sommerhuset, levere vi gerne sand, grus og lignende til konkurrencedygtige priser.

Vi kan leverer sand og grus, hvor end du har lyst - også selvom det måske er på et mindre fremkommeligt sted. Levering i haver og lignende med kran ind over hækken er også muligt.

Vi har stor erfaring med salg og levering af sand og grus og andre stenmaterialer, og kan sørge for hurtig levering, så du kan komme videre med dit projekt. Ring på telefon 75 25 83 17 eller skriv til svaajensen@os.dk for at høre nærmere - så finder vi en løsning sammen.

Kontakt os for en god aftale

vognmand-levering-af-sand-og-grus

Vi sørger for hurtig og fleksibel levering af sand og grus

​Det kan ofte være en bekostelig affære at erhverve sig større mængder sand, grus og korn, da transporten måske for nogen er en hæmsko.

Hos os har du naturligvis mulighed for at afhente det selv, hvis det er dit ønske. Men du har også mulighed for at lade vores vognmandsfirma, med over 95 års erfaring i branchen, levere det for dig. 

​Vi kan varetage en ganske stor volumen pr. leverance. Så bestil alt det, du har brug for - så leverer vi på adressen.

Kontakt os og få en pris på sand og grus

​Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på levering af sand og grus, skal du ikke tøve med at rette henvendelse til os. Ring på telefon 75 25 83 17 eller skriv til svaajensen@os.dk for at høre mere om, hvad vi har på lager - så finder vi en løsning til dig.

Kontakt os og hør mere