LEVERING AF SAND OG GRUS I ESBJERG, BILLUM OG VARDE

​Hos vores vognmandsfirma tilbyder vi salg og levering af sand og grus til private og erhverv i Esbjerg, Billum og Varde. Står du og mangler noget til dit nye hus eller sommerhus i Blåvand, levere vi gerne sand og grus til konkurrencedygtige priser.

Vi kan leverer sand og grus, hvor end du har lyst - også selvom det måske er på et mindre fremkommeligt sted.

Vi tilbyder levering af sand og grus i forskellige typer. Du har også mulighed for at købe kornsorter, hvis du for eksempel har dyr, der skal fodres, og du har brug for større mængder.

FLEKSIBEL SALG OG LEVERING AF SAND OG GRUS

​Det kan ofte være en bekostelig affære at erhverve sig større mængder sand, grus og korn, da transporten måske for nogen er en hæmsko.

Hos os har du naturligvis mulighed for at afhente det selv, hvis det er dit ønske. Men du har også mulighed for at gøre brug af et rutineret vognmandsfirma, som har 90 års erfaring i branchen, til at levere for dig.

​Ud over salg af sand og grus tilbyder vi også fleksibel levering af sten og grus. Vi kan varetage en ganske stor volumen pr. leverance. Så bestil alt det, du har brug for - så leverer vi på adressen.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD PÅ SAND OG GRUS

​Ønsker du at få et uforpligtende tilbud på salg af sand og grus, skal du ikke tøve med at rette henvendelse til os. Fortæl os om dit projekt, og så skal vi nok se, om ikke vi har sand eller grus, der passer til dit behov.

Vi har stor erfaring med salg og levering af sand og grus og andre stenmaterialer. Derfor kan vi levere hurtigt, så du kan komme videre med dit projekt. Ring på telefon 75 25 83 17 eller skriv til svaajensen@os.dk for at høre mere om, hvad vi har på lager - så finder vi en løsning til dig.