​Hos vores vognmandsfirma tilbyder vi salg af sand og grus til private og erhverv i Esbjerg, Billum og Varde. Står du og mangler noget til dit nye hus eller sommerhus i Blåvand, får du her levering af sand og grus til en konkurrencedygtig pris. 

Vi er et erfarent transportfirma, som i samme ombærende gør det nemt for dig at købe varer, da vi også gerne leverer det hos dig. Vi har tilmed en kran, således at vi leverer det, hvor du har lyst - også selvom det måske er på et mindre fremkommeligt sted. 

Vi tilbyder salg af sand og grus i forskellige typer - og så har du også mulighed for at købe kornsorter, hvis du for eksempel har dyr, der skal fodres, og du har brug for større mængder.

Vi klarer transporten ved salg af sand og grus

​Det kan ofte være en bekostelig affære at erhverve sig større mængder sand, grus og korn, da transporten måske for nogen er en hæmsko. 

Hos os har du naturligvis mulighed for at afhente det selv, hvis det er dit ønske. Men du har også mulighed for at gøre brug af et rutineret vognmandsfirma, som har 90 års erfaring i branchen, til at levere for dig.

​Ud over salg af sand og grus tilbyder vi også fleksibel levering af sten og grus. Vi kan varetage en ganske stor volumen per leverance. Så bestil alt det, du har brug - så leverer vi på adressen.

Hør nærmere om dine muligheder

​Ønsker du at få et godt tilbud på salg af sand og grus, skal du ikke tøve med at rette henvendelse til os. Fortæl os om dit projekt, og så skal vi nok se, om ikke vi har sand eller grus, der passer til dit behov.

Vi har stor erfaring med salg af sand og grus og andre stenmaterialer, som kører med. Derfor kan vi levere hurtigt, så du kan komme videre med dit projekt. Ring eller skriv for at høre mere om, hvad vi har på lager - så finder vi en løsning til dig.

Ring på telefon 75 25 83 17 eller skriv til svaajensen@os.dk.