Hos Vognmandsfirmaet Sv. Aa. Jensen A/S tilbyder vi professionel krankørsel og kranarbejde i Varde, Billum, Esbjerg og omegn til både private og erhverv, som har behov for en hjælpende hånd med alt, hvad der nu engang lige er nemmere med en kran. 

Har du træer, der skal transporteres væk fra haven, masser af haveaffald, murbrokker eller lignende, er vi klar med kran og container eller hvad opgaven kræver.

Det kan også være, at du skal have hjælp til at anlægge en grund i sommerhuskvarteret, hvor vi kan levere sand og grus til din grund, så du ikke behøver at bekymre dig om det.

Få et uforpligtende tilbud

Vi har erfarne kranførere til jobbet

​Krankørsel er en del af vores hverdag med transport af diverse materiel.

Vi har en mindre kran, som er effektiv i mange scenarier, hvor du ikke selv har mulighed for at gøre noget, men hvor det nu engang også er noget mere effektiv at lade professionelle hjælpe til med sikker og omhyggelig krankørsel.

Vores chauffører er erfarne på krankørsel og har mange års erfaring med forskelligartede opgaver. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på krankørsel. Ring på telefon 75 25 83 17 eller skriv til svaajensen@os.dk.

krankoersel-esbjerg-varde-ribe-grindsted-skjern

Krankørsel fra et firma med mere end 95 års erfaring

​Vil du være sikker på at få krankørsel hos en erfaren vognmand, kan du roligt bestille din opgave hos os. Med mere end 95 års erfaring som vognmandsfirma, kan vi varetage langt de fleste opgaver på en sikker og gennemtænkt måde. 

Vi er et yderst fleksibelt firma, som både kan hjælpe dig med af- og pålæsning, hvor det måske ikke lige er til at komme til. Har du en forespørgsel i forbindelse med en krankørsel, er du meget velkommen til at kontakte os, således at vi sammen kan finde den rette løsning for dig.

Kontakt os og hør mere på telefon 75 25 83 17 eller skriv til svaajensen@os.dk.