Vi tilbyder salg og levering jord, muldjord, flis og andre materialer

Hos Vognmandsfirmaet Sv. Aa. Jensen A/S er vi leveringsdygtige af forskellige materialer til for eksempel anlæg af haver, indkørsler mm.

Står du og mangler jord, muldjord, flis, grus, granitskærver, sand til sandkassen eller fliseunderlag eller noget helt andet til haven eller indkørslen så ring blot, så hjælper vi med at finde en god løsning.

De fleste varer kan leveres fra dag til dag. Flis og sand kan også afhentes på vores adresse i Billum nær Oksbøl, Varde og Esbjerg. 

Ingen opgaver er hverken for små eller for store

Ring til os på 75 25 83 17 så finder vi en løsning

Kontakt os og hør mere
 

salg-og-levering-og-af-jord

Vi tilbyder levering af jord i Esbjerg, Billum, Varde og omegn

Står du og mangler jord til haven, drivhuset eller andet, kan vi tilbyde både salg og levering af jord i Esbjerg, Billum og Varde. Uanset størrelsen på dit projekt og mængden af jord du har brug for, så står vi klar til at hjælpe med levering af jord til din adresse.

Udover jord tilbyder vi salg og levering af en længere række materialer, afhængig af hvilke du har brug for dit lige netop dit projekt.

Levering af sand, muldjord, jord mm. i høj kvalitet

Som vognmandsfirma med mange års erfaring sætter vi stor vægt på at opholde en hvis kvalitet i vores arbejde. Vores kvalitet på levering af jord og andre materiale, er blot én af grundene til at vores kunder kommer igen. Vi sørger altid for at have en tæt og grundig dialog med kunden inden vi starter opgaven. En god fælles forståelse for opgaven gør nemlig at vi undgår misforståelser og fejl i arbejdet. Derfor er vores kunder altid glade og tilfredse når de bestiller hos os.

Afhentning af jord i Billum

Arbejder du på et mindre projekt der ikke har behov for så meget jord og vil derfor hellere hente jorden selv, er du naturligvis også velkommen til det. Har du spørgsmål til vores service eller andet angående jord eller vores andre materialer må du hellere end gerne give os et kald.

Kontakt os for en god aftale

Så har du brug for utrolig god muldjord til din have eller et byggeprojekt, levere vi både store og små mængder. Vores erfaring med levering er stor og vi sætter stor fokus på at give kunden en god oplevelse, derfor holder vi vores aftaler, og er pålidelige med levering.

Kontakt os på telefon 75 25 83 17, e-mail svaajensen@os.dk eller via vores kontaktformular. Så giver vi et uforpligtende tilbud på lige det jord du har brug for.