Salg og levering af flis, jord og andre have materialer

Hos Vognmandsfirmaet Sv. Aa. Jensen A/S er vi leveringsdygtige i forskellige materialer til anlæg af haver, indkørsler og meget mere.

Står du og mangler jord, grus, granitskærver, sand til sandkassen, et nyt flot fliseunderlag eller noget helt andet til haven eller indkørslen, så ring blot, så finder vi en god løsning.

De fleste varer kan leveres fra dag til dag. Flis og sand kan også afhentes på vores adresse i Billum.

Ingen opgaver er hverken for små eller for store.

Ring til os på telefonnummeret 75 25 83 17 så finder vi en løsning.

Kontakt os for en god aftale
 

salg-og-levering-af-flis-esbjerg-varde-grindsted-skjern

Levering af flis i Esbjerg, Billum og Varde

Vi tilbyder salg og levering af flis til private og erhvervskunder i Esbjerg, Billum og Varde. Vi har i lang tid leveret mange materialer til diverse projekter ved hjælp af krankørsel. Vi levere og aflæsser alt det flis du har brug for til diverse projekter. Skal du bruge flis til dækning af jorden i bed, til gangarealer eller andet er du velkommen til at kontakte os.

Har du ikke brug for levering af flis, er du også velkommen til selv at stå for at få det fragtet. 

Barkflis og træflis

Bark- og træflis kan have flere nyttige træk end bare se godt ud. Bøvler du f.eks. med spire af ukrudtsfrø, kan flis hjælpe med at forhindre spiren. For et ordentligt og effektivt resultat er det dog anbefalet at man mindste skal anlægge et lag på mindste 10 cm flis.

Udover at forhindre ukrudt bevare laget af flis også fugtigheden i jorden. Skulle du have brug for levering af flis i et område med løs jord eller sand hvor det blæser meget som vestkysten eller andet, er det også værd at nævne den delvise forhindring af erosion som flis bringer med sig.

Kontakt os for en pris på flis 

Har du brug for flis til haven af den ene eller den anden grund, kan vi hjælpe med levering. Vores vognmandsfirma har mange års erfaring med levering af flis og andre materialer. Vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde ordentligt, så vores kunder altid kan vide sig sikker når du bestiller vores service.

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 75 25 83 17, mail svaajensen@os.dk eller via vores kontaktformular, så giver vi et uforpligtende tilbud på bark- og træflis, levering og afhentning.